duminică, 13 decembrie 2015

Bazar în cadrul Campaniei „Cozonacul de Crăciun”

În luna decembrie când se apropie Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului, așa cum Divinitatea L-a oferit în dar omenirii pe Iisus, fiecare dintre noi suntem datori să oferim în dar, de Crăciun, ceea ce i-ar putea face mai fericiți pe semenii noștri. Astfel, spiritul magic al Crăciunului i-a determinat pe elevii şi cadrele didactice ale Liceul Teoretic Teiuş, să demareze, şi anul acesta,  binecunoscuta campanie ,,Cozonacul de Crăciun''.
În data de 11 decembrie 2015 la nivelul unității de învățământ s-a organizat un bazar care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea Campaniei „Cozonacul de Crăciun”. Elevii Liceului Teoretic Teiuș s-au mobilizat și de această dată realizând diferite obiecte, decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, au strâns jucării, au realizat picturi și tablouri și au strâns sponsorizări.
Campania „Cozonacul de Crăciun” are ca obiective sprijinirea persoanelor care se confruntă cu o situaţie materială precară, sensibilizarea opiniei publice şi stimularea acesteia asupra problemelor cu care se confruntă copiii, susținerea persoanelor defavorizate prin strângerea şi distribuirea de produse, educarea elevilor în spiritul solidarității, dar și a practicării obiceiurilor tradiționale a Sfintri Sărbători a Nașterii Domnului. Campania vizează în mod deosebit copiii defavorizați.
Parteneri campaniei sunt: Primăria Orașului Teiuș, Clubul ”Rotary” Teiuș, Asociația de Părinți ai Elevilor Teiușeni, Poliția Orașului Teiuș, Inspectoratul Școlar Județean Alba.
„Prin această campanie ne dorim ca elevii Liceului Teoretic Teiuș să fie educați în spiritul valorilor europene: unitate, comunicare, toleranță, solidaritate, respect, egalitate, pluralism, democrație și libertate, cu un accent deosebit, de data aceasta, pe solidaritate” ne-a declarat prof. Marius Cosmin Pintea, directorul Liceului Teoretic Teiuș.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu