luni, 4 decembrie 2017

Consulul onorific al Republicii Franceze la Cluj-Napoca, Pascal FESNEAU în vizită de lucru la Liceul Teoretic Teiuș, Alba


Vizita a avut rolul de a populariza concursul "Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri" care reprezintă o competiție derulată în parteneriat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) și Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (C.FAS), alături de o serie de parteneri instituționali și din mediul de afaceri. Detaliile concursului au fost prezentate de managerul de proiect dna Ana-Maria HACMAN.

Concepută sub forma unor secțiuni tematice, ediția a IV-a a competiției lansează elevilor de liceu provocări în 4 domenii: Aeronautică, Industrie, Mediu/Sănătate și Scurt metraj. Vizând provocarea și implicarea unui număr cât mai mare de elevi de liceu, competiția promovează performanța în cele patru domenii mai sus menționate și francofonia în colegiile, liceele și școlile profesionale din Transilvania și regiunea de N-V a României.
Cluburile Francofone de Afaceri din Transilvania și regiunea de N-V a României au deosebita plăcere de a vă anunța lansarea și organizarea celei de-a IV-a ediții a competiției „Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu