joi, 15 octombrie 2020

"CDIdei în povești" - sănătatea psihică, emoțională și relațională prin intermediul povețtilor. Biblioterapie.

Un nou proiect, "CDIdei în povești" , a fost finanțat prin programul StartONG. Proiectul își propune dezvoltarea unui stil de viață sănătos al elevilor din ciclul primar de la Liceului Teoretic Teiuș, Alba, prin intermediul poveștilor.

Astfel că, în perioada următoare se vor derula activități pentru elevii din clasele pregătitoare, I și a II-a și pentru părinții acestora, abordând sfera sănătății psihice, emoționale și relaționale. Activitățile vor fi desfășurate de prof. psih. Mirela POPESCU și prof. doc. Alexandra IRIMEȘ.
Prin acest proiect dorim să abordăm si celelalte sfere ale conceptului de sănătate, și anume: sănătatea psihică, emoțională și relațională. Astfel că, elevii din ciclul primar vor învăța, prin intermediul poveștilor, despre ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și despre metode prin care acesta va putea fi menținut.
Obiectivele proiectului sunt: (1) Identificarea unui număr de 100 de elevi din ciclul primar ca grup țintă; (2) Desfășurarea a 20 de ateliere de biblioterapie. (3) Desfășurarea a unui webinar pentru 20 de părinți ce au copii în clasele primare pe tema dezvoltării unui stil de viata sănătos al elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu